friiiiidaaaaaaay!

Hej bloggen! jag vet det kanske var ett tag sen men jag har typ ingen ork till att blogga och har inte tid typ, men nu sitter jag på samhällen så kan passa på att blogga samtidigt. Vi ska egentligen skriva på ngn uppgift om alliansfrihet men jag vet verkligen inte vad fan jag ska skriva. 
 
efter samhällen har vi svenska sen engelska sen slutar vi så slutar tidigt idag! (tio i tolv) sjukt skönt att sluta tidigt! efter det ska jag,patricia och hanna hem via mig hämta min väska sen ner till banken och sedan bussen :) kanske blir ica påvägen med. sen sätter jag mig på bussen fem över 1 och åker till min käraste pojkvän över hellgen, kommer bli skönt att få en massa pussar och kramar igen :)
 
kommer nog inte blogga i helgen då jag ska på loppis på lördag i ljungby sen så ska jag bara ta det lugnt med rasmus och mys och kolla film och en massa sådant :) 
 
ni märker när jag uppdaterar nästa gång, jag ska försöka bli bättre men jag orkar typ aldrig men jag ska försöka.. 

nu ska jag "jobba" vidare !

 
hejdå


Jag älskar dig Rasmus <3
 
en av de första bilderna på mig och rasmus <3
Jag bjuder även på en bild på mig och min kära kompis patricia :-* <3


puss hej <3

söndag

Den svåra stunden på söndagar när man lämnar den enda som betyder något är verkligen svårt ❤

Samma sak varenda söndag för mig och säkert många fler! Jag åker hem antingen halv 5 eller nu vid 8 beror på om älskling är ledig på måndagen eller inte. Sen är han i Skåne fem dar pga skolan och jag i Gislaved så jag hatar söndagar när jag lämnar honom! ❤ Han är verkligen den enda för mig och jag vill vara med han hela tiden och hade kunnat göra vad som helst för att få vara med han hela tiden <3

Men jag älskar honom något enormt mycket så jag försöker stå ut de dagarna innan helgen kommer, visst är det svårt och jobbigt och jag mår dåligt när jag inte har honom hos mig men jag försöker!

Jag älskar dig Rasmus ❤❤❤


Goddag

Hejsan!
Andra dagen på lovet nu då! Kom hem från Rasmus igår och har haft 11 underbara dagar med honom då han varit med mig i skolan!<3

Fan vad jag älskar min pojke<3

Imorgon åker jag till Boda Borg med ku och har det roligt :)

Ni får ha det så bra!


Rasmus jag älska dig!<3

https://cdn2.cdnme.se/2358940/6-3/pic_515ac278e087c319ef280565.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2358940/6-3/pic_515ac28c9606ee0feae0dc3d.jpg" class="image">


RSS 2.0