:( och :)

hej bloggen!
ja som rubriken säger är både ledsen och glad :/

ledsen på grund av att man var på Per´s begravning vid 11 till 12 :( jag saknar dig Per du var den roligaste matteläraren jag haft! jag kommer aldrig glömma dig och saknaden är stor för både mig och hela lundåker! hoppas du vilar i frid och är uppe i himlen och tittar ner på oss :) du älskade oss i klassen det vet vi alla vi älskade dig tillbaka. ditt största instresse var att lära ut och hästarna! kommer aldrig glömma dig Per Rosberg! (L)

jag är glad för jag ska t jönköping snart ska köpa möbler så mitt rum blir klart någon gång! ska då alltså till IKEA sen ska jag in på A6 och shoppa lite! ska kolla på skor och någon tröja tror jag :) hoppas jag hittar något! ska även köpa ni hörlurar då mina har en tendens till att gå sönder :( bara ena örat dock men hur kul e det att lyssna på ett öra?! haha whatever!
lägger kanske upp bild på vad jag köpte imorgon eller ikväll :D

menmen nu ska jag lyssna på musik och virka haha :D KUL!

pusshey / matilda :*
bildbrist på denna datan :P  här får ni en fin bild på Bella och Edward Cullen! :D (L)  #gottalovetwilight

Torsdag!

Hej Bloggen!
precis hemkommen ifrån skolan ungefär! var ingen kör idag :( så slutade alltså tidigare :D

kollade ju på Hampus igår och pratade en stud efter med honom :D kulkul!
lovade ju er några videos från igår och lade upp två på youtube så här får ni dem!
http://www.youtube.com/watch?v=8ljjj-a_qms :D haha hans jacka/tröja tar över lite haha han blir lite som en glödlampa i spotlightsen ! :D
http://www.youtube.com/watch?v=8ljjj-a_qms där är den andra :D samma sak där jacken kan kanske ta över lite. på denna sjunger han på gatan där jag bor av Lena Philipsson som han sjöng med på kvällen är din den 14/4-2012!

Jag är stolt över dig Hampus !
vi stod och snackade lite med kulkul var det :D kul att träffa han igen!

iaf imorgon är det nationellt prov uppsats skrivning i Engelska med och efter det begravning :/ R.I.P PER ROSBERG! KOMMER ALDRIG GLÖMMA DIG (L)




saknar dig Trixe (L)




PUSSHEY / matilda :*

;D

hej bloggen ett tag sen jag vet! förlåt. men iaf snart så ska jag käka och sedan dra t bredaryd och kolla på Hampus :D kulkul! men nu lyssnar jag på musik haha :D
kommer la upp en film någondag :D ska filma lite idag nämligen :)
skriver sen kanske :D hejdå!
loooove (L)
pusshey / matilda :D

söndag

Hej bloggen! ja imorgon är det skola igen :/ tyvärr!  kom nästan precis hem. Jag och mamma har varit och handlat mattor t vardagsrummet!

men just nu så lyssnar jag på Gotye – Somebody That I Used To Know love it!

iaf så har det la inte hänt så mycket hahaha.

Hampus låt finns som instrumental ( Hampus Nessvold – Crash And Burn - Instrumental ) på spotify då det blev så  bara den intrumentala är ute. det menas att det bara är ljud och han sjunger inte med fall det är någon som inte vet vad det betyder.

stolt kompis är jag ! :D <3

imorgon är det skola igen som sagt. som tur är så är det en kort dag. sen på eftermiddagen är det miniorena och efter det så hem och bara ta det lugnt. på tisdag är det tyvärr lång dag och inte lika kul. efter så blir det la slappa igen. hahahaha sen på onsdag så är det skola t typ 14:15 sen hem kolla lite tv mamma kommer hem vi käkar sen sticker man till bredaryd och kollar på Hampus :D <3 sen handla lite där på smålänningen antar jag ! det kommer säkert video:D sen så på torsdag så är allt som vanligt lång dag hem slappa men på fredag så är det skola fram till typ 10 sen ska man på min älskade klassförståndare och mattelärares begravning då han har gått bort :( R.I.P PER ROSBERG! vi kommer aldrig glömma dig!! (L)

höhöh det blev långt! hahahahaha men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och spela antar jag :D

hihi snyggingen Ulrik Munther (L) love him (L)

pusshey / Matilda :*

Hej !.

förlåt för inte bloggat på länge! haft fullt upp + flyttat så lite stressigt :P

var ju på Hampus konsert i torsdags ( http://www.youtube.com/watch?v=_PYxwiEqm-E&context=C474e702ADvjVQa1PpcFO5ZyJdMpRDKd1sTSWkFa8BkKN6nbuGO9E= ) en liten del av en låt han sjöng de tog kollekten så det blev en lite fail inspelning men man hör lite och ser lite! filmade dock upp och ner så man ser inte rakt xd :D men titta ändå!!!!!

sen var jag ju på Eris Saade´s konsert i fredags (kommer mer bilder senare! )
http://www.youtube.com/watch?v=4rERnRZKflo&context=C45416f8ADvjVQa1PpcFO5ZyJdMpRDKcXfrymEw7EDvEGm6DqkLj0= )
en bit jag filmade haha jag skriker lite i bakgrunden ibland hahahahahahahah ;) men iaf det var sjukt kul och jag hade knappt ingen röst kvar men det var kul! kommer bilder en annan dag :D

imorgon släpps Hampus single med så kulkul! sen den 25 sticker man t smålänningens marknad i bredaryd köper hans single och snackar lite :D min mamma är gullig hon som kör på mig :D ;)

aja nu lyssnar jag på musik! har inget att göra! men men seeyah!
<3

Torsdag!

heej!
förlåt för inte bloggat på någon dag har haft fullt upp och packat och massa saker. nu hinner jga blogga lite snabbt innan mamma och jag sticker t bredaryd och tittar på när Hampus har sin konsert :D
kommer kanske video sen någon gång ;)

imorgon blir det att gå på pop explosion :D i halmstad!!
jag är taggad till MAX!! kommer bli sjukt kul! :D menmen inte förens imorgon och sen på lördag fluttar jag äntligen :D kommer dock inte ha internet på några dagar/veckor efter vi flyttat :( men hinner kanske blogga imorgon och på lördag morgon lite ! ska försöka! :D men men ska börja göra mig iordning så !
seeeeyaaaah !
pusshey
/matilda

Måndag!

Hej!

sista lovdagen idag :( rätt tråkigt faktiskt då man knappt har gjort något! haha idag har jag kollat på Glee och pluggat körlåtar! :D kulkul!!

kollar på Narina 2 med mamma och pappa och börjar bli vrålhungrig jobbigt!!!!
men men ska la sluta skriva och kolla på folmen ist kände bara jag var tvungen att uppdatera då jag inte gjort det idag :D men men ha en bra kväll alla läsare :D höhö om någon nu läser xd kanske kommer ett inlägg imorgon beror på om jag orkar och hinner!

seeeeyaaaah dudes!
/matilda

collage!

haha japp där är några saker jag vill ha från H&M (L)
satte bara ihop allt snabbt :D var inte så noggrann men sowhat :D
lite saker iaf !
pussheeey
/matilda

TJO!.

just nu gör jag ingenting förut ett collage med saker jag vill ha :D i klädväg och kanske lite anat med mycket till sommaren då :D
jag lägger antagligen upp det här sedan!
läs gärna min andra blogg http://matildamarienilsson.devote.se/ den är ny startad så inte så många inlägg ännu!!
följ mig på instagram :D matildamarienilsson
plz!!
<--- vill ha!!!!

Godmorgon.!

godmorgon!
vaknade tidigt denna söndagsmorgon :P inte kul! näst sista dagen man är ledig så vaknar man vid typ 8 :O not fun!
kunde inte somna om heller... as jobbigt!

iaf idag ska jag la göra exakt ingenting! haha blir la till att spela sims idag igen xd haha har verkligen inget liv här ute på landet :O flyttar ju snart som tur är! kommer dock inte ha något internet i början :( men imorgon blir det la att plugga kör låtar tills onsdag då vi har konserten i aulan i gislaved halv 7 :D grymt kul! men måste plugga låtarna dock :P gör det imorgon lite idag! den på tisdag så har vi extra lång kör övning för att repetera mer! sen på onsdag ska vi ha rep halv 9 sen så repar vi hela tiden fram till typ halv 2 då konserten är för skolan sen för allmänheten på kvällen! :D
kan skriva mer info sen om det! om ni bor i gislaved kom gärna på kvällen! :D

nehe nu ska jag dra ner käka frukost!! :D
seeyah (L)
/matilda
rosor :D

tråkig lördag!

precis hemkommen ifrån GvD :D
lämnade in lastbilen som pappa lagat sen stack vi t kvantum var där 18:07 tro fan dom stänger 18:00 :O så vi stack t lidl de hade öppet stack in där :P de hade inte vad jag ville ha så tog en cola ZERO! brorsan köpte annat!
iaf nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra!
hittade massa gamla bilder från typ 5 och sexan på denna datorn :O gud vad liten men har varit :O :D
den bilden är sen 5 :O så liten man var emot nu :O hahah :D
liksom lite skillnad :O (sista bilden är från förra året)
haha asså så liten man va :O :D <3
men aja seeyaah <3
/matilda

Lördag!

Tjena !

 

har sett att jag fått fler läsare! Tack Hampus för att du rekommenderade mig på din twitter :D


 

hehe iaf så är det lördag :/ på tisdag börjar skolan igen inte så kul haha men då förtsätter man även på musikprojektet :D

På musiken nu då så har vi blivit indelade i grupper. vi ska därefter välja en låt vi vill spela och sjunga till som vi ska visa upp för klassen efter några veckor. och min grupp bestämde redan innan vi valt låt att jag ska sjunga eftersom det är min starka sida i musiken! så jag ska alltså sjunga en låt vi väljer :) vi vet dock inte riktigt vilken låt vi vill ha haha men jag tror jag kommer kunna sjunga den iaf :D höhö !!

 


 

ledig på måndag med såå skööönt!

 

hehe sen går man tisdag, onsdag, torsdag och fredag sedan flyttar jag :D :D :D så kuuuul! :D haha fast det är ju tills på torsdag jag längtar då jag kommer få lyssna på Hampus och hans nya singel :D så kul kommer det bli.. Jag är sjukt  taggad för det och hoppas med all lycka att det går bra för han! :D

 

Är stolt över han så duktig som han e och är bara 15 ! är ju sjukt AVIS som han redan vet haha :D

 


 

iaf så idag ska jag la spela sims kan jag tänka mig :P men alla mina gubbar dör hela tiden! gör nya gubbar exakt hela tiden! min kära syster kommer också i eftermiddag :D ;D KULKUL!!!


GLAD PÅSK ALLIHOPA!!!!

 

(KOMMENTERA GÄRNA xD)

 

 

seeeyaaah :D

 

/ Matilda

 

 

 

 

 


21:42

jao klockan är så mycket hahaha tråkigt att veta kanske xD

menmen iaf snart ska jag kolla på BB (big brother) vet seriöst inte varför jag kolla på ett så tråkigt pogram egentligen det e bara löjligt men oftast så löjligt så det blir lite roligt ! xD

men men nu sitter jag och sjunger :D tror jag tröttar ut min bror och mina föräldrar när jag sjunger xD och min röst är inte heller så jätte förtjust i det hahha ;D men iallafall ska snart dra!

flyttar snart!!!!! kommer bli sjukt kul!!!!  hahaha spammar bloggen med det men skit samma :D

<--- En bild ifrån min konfirmation :D
hahah ser knäpp ut :P men men hahaha aja vi hörs bloggen!!
pussheey :D (L)

....

Jag har ingen passade rubrik hahah men jag kom nyss in nästan varit ute med hundarna och pratat med dem som ska hyra huset vi bor i trvliga människor det där :D
iaf nu lyssnar jag på typ musik ! :D
jag är nog den enda som har ett tråkigt lov :O hate it!  asså kan inte va med några kompisar typ :(
hoppas jag har några läsare så jag inte skriver i onödan :P hahah :D
men aja skriver kanske imorgon :D
seeyah :D

MISS AV MIIG xD

hahaha ja som rubriken lyder jag har gjort en miss.. i mina förra inlägg skrev jag Hampus single skulle släppas imorgon men jag har då förstått han fel. den 18 kommer den släppas men den 12 är fortfarande konserten i bredaryd kyrka klockan 19:00 ! där kan man förhandsboka hans single ! :D

här kommer teasern på singlen :D

http://www.youtube.com/watch?v=JzYmnlNF6EQ

Hampus Nessvold med Crash And Burn! lyssna ;D

Iaf idag har jag varit och klippt mig. blev dock bara topparna då jag vill spara till långt hår :D
efter det har jag inte gjort ett piss typ. :/
har bara kollat på TV typ och hjälpt bro rlite med :D men men imorgon ska jag inte heller göra så mycket ska handla och köpa något t danskarna xD för på fredag ska vi dit och käka god mat och umgås! kommer bli kul att träffa dem! kommer bli grymt kul!!!!!

<----- JAG VILL HA!!!!!!!!!! (L) love to ben & jerry´s cookie dough (L)
pusshey (L)

booring

haha jag jag har grymt tråkigt.. precis varit ute med hundarna :D gick en bit :P
nu ska jag kolla på awkward på MTV :D
+ märkte jag skrev fel datum innan på när Hampus singel släpps det är inte förens i övermorgon :P hänger inte med på dagarna längre :O :D
aja ska kolla tv nu :D
seeyaaah

TISDAG !

HEEEEEJ !
har påsklov denna veckan :D sjukt nice och skönt då det varit så mycket nu innan påsk :) och snart dax att flytta !! :D TAGGAD TILL MAX!

alltså jag bloggar inte så ofta för jag orkar typ inte.. :P men just nu så lyssnar jag på Glee och är sjukt taggad inför imorgon då min kompis Hampus Nessvold släpper sin singel :D glad för hans skull men ändå så jävla AVIS!! och sen på torsdag nästa vecka (12/4-2012) så ska jag t bredaryds kyrka och lyssna på han LIVE :D haha kommer bli nice!
ska även köpa hans singel i samma veva som konserten :D gladchey kommer jag vara..! :D

<--- GLEE (L)


RSS 2.0