natti

snabbt inlägg nu innan jag ska sova! skolan idag va okej.. märkte i huvudet att jag inte var riktigt frisk men imon blir det skola igen och går till tolv sen blir det tjejkväll men Julia :D <3 efterlängtat!!!!

men men nu ska jag sova!!! natti..

sry

god eftermiddag bloggen :)

ursäkta för att jag inte uppdaterat... xd
har varit sjuk sen i söndags typ.. varit dunderförkyld och varit helt mosig i huvudet. :/ men nu mår jag bättre så imon blir det skola!

idag har jag bara kollat film och bara myst ner mig i min säng.. ikväll blir det nog att försöka prata med linnea på skype en stund :)

påtal om Linnéa tycker jag ni ska läsa hennes blogg som heter solove.blogg.se den tycker jag ni ska ta och läsa :D

have fun!!!!


byebye


hej bloggen!

jag har varit vääääldigt nere på sistone och det blir bara värre ;( så jag kommer uppdatera lite när jag orkar nu bara så ni vet!


hejd¨å

arg..

ja som rubriken säger... ARG!!!

fyfan asså.. hur jävla lågt kan man sjunka.. trodde det fanns en gräns men jag hade la antagligen fel.. blir så jävla sur och irriterad när sådant händer... man kan liksom va sur men man behöver inte gå över gränsen för att ge igen... :@


så en arg matilda som bara blir argare och argare!

...

Jag både älskar och hatar dessa lov-.- det är skönt för man kan va vaken länge och sova gött men där kommer felen... När skolan sedan börjar igen så kan man inte sova!!!


Fuck life.
Can't sleep


RSS 2.0